Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei.

Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina

Informatii generale

Magazinul online www.niego.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul magazinului online www.niego.ro, proprietatea companiei SC NIEGO SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul - persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre SC NIEGO SRL, in calitate de vanzator si un consumator - cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre SC NIEGO SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Definitii ale prezentului document:

SC NIEGO SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.niego.ro;

VANZATOR: SC NIEGO SRL cu sediul in municipiul Slatina, str. Pitesti, nr.173, jud.Olt, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J28/842/1994 si avand C.I.F.: RO 6218986, denumita in continuare NIEGO.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.niego.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand Niego care se afla la adresa www.niego.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Niego. In magazinul online Niego sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice Niego aferente orasului selectat de catre vizitator. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online Niego.

Forta majora

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

Urmariti-ne pe Facebook