Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei.

Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina

Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

Whiskas pisici sterile cu pui 1,4 kg

59009510145625
Rating 

Hrana uscata pisici.

38,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Rețeta Whiskas® Sterile, la fel ca celelalte alimente Whiskas®, este pregătită cu grijă fără adăugarea de arome artificiale, totodată conținândi ingrediente de calitate. Este o hrană ideală pisicilor castrate (adulte).

Ingrediente:

Cereale selectate (din care 4% grâu), Carne și derivați animale (dintre care 4% pui în granule maro deschis), Derivați vegetali (inclusiv 2% sfeclă uscată), Uleiuri și grăsimi (inclusiv 0.25% Extracte de proteine vegetale, Minerale (din care tripolifosfat de sodiu 0,2%), Legume (4% morcovi în granule de culoare portocalie, 4% mazăre verde în granule de culoare verde)

Ghid de hrănire:

Aveți grijă de nivelul de activitate al pisicii dvs. și de structura corpului atunci când stabiliți doza de alimentație. Când schimbați o dietă, este recomandabil să lăsați un anumit timp de tranziție pentru ca pisica dvs. să se adapteze la noul aliment. Volum recomandat de hrănire pentru pisicile adulte cu greutate corporală medie: consultați ambalajul. Furnizați întotdeauna o cantitate adecvată de apă proaspătă pentru animalul dvs. de companie.

Detalii ale produsului
59009510145625
5 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Whiskas pisici sterile cu pui 1,4 kg

Whiskas pisici sterile cu pui 1,4 kg

Hrana uscata pisici.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook