Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei.

Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina

Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

Prettycat nisip igienica pentru pisici, aroma lavanda 5kg

9900000004449
Rating 

Nisip igienic.

11,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

igienic, moony cat nisip igienic pentru pisici, aromă lavandă 6kg economic şi prietenos cu mediul.

aşternutul absorbant pentru pisici prettycat este un produs ecologic, pe bază de extracte minerale naturale, atent selecţionate, special pentru a oferi igiena optimă pisicii dumneavoastră. nisipul pentru pisici prettycat are o mare capacitate de absorbţie, împiedică multiplicarea microorganismelor patogene şi absoarbe mirosurile neplăcute. aşternutul absorbant prettycat nu se lipeşte de blana pisicii, nu irită pielea, nu conţine material excitant. la contactul cu lichidele eliminate de animale, nisipul pentru pisici formează foarte rapid aglomerări care pot fi îndepărtate cu uşurinţă din adăpost, acesta rămânând curat, iar spaţiul de locuit fără mirosuri neplăcute. prettycat blochează şi împiedică degajarea mirosurilor neplăcute.

indicaţii de folosire: alegeţi aşternutul absorbant prettycat varianta aromată, potrivită pentru pisica dumneavoastră. umpleţi litiera cu nisip absorbant, în strat de 5-7 cm. îndepărtaţi zilnic, cu o lopăţică bulgării formaţi, dar şi murdăria solidă. completaţi cu nisip curat cantitatea extrasă, apoi uniformizaţi stratul. litiera trebuie spălată şi dezinfectată periodic, iar aşternutul înlocuit în totalitate. bucuraţi-vă pentru o casă curată şi înmiresmată şi pentru o pisicuţă fericită!

Detalii ale produsului
9900000004449
30 Produse
Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie-ti recenzia

Prettycat nisip igienica pentru pisici, aroma lavanda 5kg

Prettycat nisip igienica pentru pisici, aroma lavanda 5kg

Nisip igienic.

Scrie-ti recenzia
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook